Afdødekontakt

Mediumship eller afdødekontakt minder på mange måder om clairvoyance, som vi kender det i dansk forstand. Det, vi her i Danmark kalder for clairvoyance, kalder englænderne for psykisk læsning, hvilket jeg synes er den rigtige betegnelse.

Der er nogle forskelle, der er værd at bide mærke i. En clairvoyant eller psykisk læser kan sagtens beskrive én, som har stået os nær, men som er gået over på den anden side. I vores energifelt / aura ligger alle oplysninger om vores liv og dermed også oplysninger om dem, vi har mistet. Ved hjælp af psykisk læsning kan man dermed give meget præcise oplysninger, men det har ikke noget med afdødekontakt at gøre.

Ved afdødekontakt får vi oplysningerne på en lidt anden måde. Den afdødes energi kan komme skråt bagfra, og man mærker dem altså omkring sig og ikke ved klienten. Et spørgsmål sendes ud som en tanke, og et svar kommer tilbage i form af en tanke, en følelse, et billede eller ord. Ja nogle gange kommer ordene bare ud af munden, uden man helt er klar over, hvor de kommer fra.

En anden ting ved afdødekontakt er, at der ofte kommer oplysninger, som modtageren ikke umiddelbart kan kende, men som modtageren som regel kan få bekræftet efterfølgende, når man taler med andre, der har kendt den afdøde.

Når man arbejder med afdøde, kan der ikke gives garanti for, om der kommer nogen igennem, eller hvem der kommer, da de på den anden side også har deres frie valg, og ikke kan tvinges til at komme. Det skal dog siges, at det er sjældent, at der slet ikke kommer nogen.
 
Jack Eckhart Langelund laver afdødekontakt. Book en tid direkte hos Jack på 20301243.
Augmentum - Center for velvære og personlig udvikling | CVR: 18629798 | Ahlgade 3F, 4300 Holbæk  | Tlf.: 3030 8881 | augmentum@outlook.dk