BEHANDLERE / TERAPEUTER / BEHANDLINGER / TERAPI / Kropsterapi Body SDS

Kropsterapi Body SDS

Body-SDS er forkortelsen for Body Self Development System – et effektivt behandlings- og træningssystem designet til det moderne menneske. Body-SDS er en helhedsorienteret behandlingsform, som har fokus på sammenhængen mellem det kropslige og følelsesmæssige i det enkelte menneske.

Behandlingen kan bruges, hvis du oplever konkrete symptomer fra kroppen, til forebyggelse af lidelser som skyldes uhensigtsmæssige belastninger af kroppen, vedligeholdelse af en sund krop og bidrager til et bedre fysisk og følelsesmæssigt velvære. Behandlingen udføres gennem en kombination af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser samt akupressur- og zonetryk. Centralt i behandlingen er åndedrættet, som bruges til at løsne både de fysiske og følelsesmæssige spændinger.

Behandlingen sætter først og fremmest gang i kredsløbet, og aktiverer en gennemstrømning i kroppen. Hertil bliver det lettere at løsne dine spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener og hævelser omkring leddene. Ved løsning af spændinger, skabes bedre blod- og lymfecirkulation, hvormed der opnås en udrensende effekt både fysisk og psykisk.

Der afsættes 55 min. til af- og påklædning, behandling og evt. samtale efter behov. Du ligger skiftende på ryggen og maven med et tæppe over dig til behandlingen. For at opnå den bedste effekt af behandlingen anbefaler jeg, at du ligger i trusser/ underbukser og evt. en bh eller undertrøje. Du bliver behandlet på begge sider af kroppen.

Der gives 10 % i pensionist- og studierabat.

Kontakt Annette Løye Christiansen på tlf: 30540124, mail: annette@kampkunst.nu eller booke tid på kropsvejen.onlinebooq.dk.
Augmentum - Center for velvære og personlig udvikling | CVR: 18629798 | Ahlgade 3F, 4300 Holbæk  | Tlf.: 3030 8881 | augmentum@outlook.dk