BEHANDLERE / TERAPEUTER / LEJE AF LOKALER

LEJE AF LOKALER

Vi ønsker os et center fuld af liv, hvor mange mennesker benytter sig af centrets faciliteter. Vi har derfor valgt at leje lokaler ud, hvor vores tanke har været, at lejen skal være i et niveau, hvor de fleste kan være med, så dem der f.eks. er nystartet har muligheden for at bygge sin forretning op stille og roligt med én dag om ugen, hvis det er behovet. 
 
Tanken er, at vi også, at vi udover at skulle drive vores egen forretning, vil kunne hjælpe andre til at blomstre med deres virksomhed, og vi har derfor valgt, at man skal kunne leje sig ind helt ned til fast én dag om ugen.
 
Så har du lyst til at være del af et fællesskab, som vi på forhånd har skabt, hvor du ikke behøver at bruge din energi på alle de ting, som også følger med, når man behandler, såsom at skabe sit eget sted, gøre rent, markedsføre og meget andet, så kig med her:
 
Vi har behandlerlokaler og en stor foredragssal, som vi lejer ud. Alle behandlerlokaler er hyggeligt indrettet og fuldt udstyret med en briks til behandlinger samt to stole og et bord til samtaler.
 
Derudover er det muligt at leje foredragssalen til foredrag eller workshops, men vi forbeholder os retten til at vælge de personer, der skal afholde sådanne arrangementer, så det passer med vores koncept.
 
Kontakt os, hvis du ønsker at komme og se vores skønne lokaler med henblik på at leje et lokale.
Augmentum - Center for velvære og personlig udvikling | CVR: 18629798 | Ahlgade 3F, 4300 Holbæk  | Tlf.: 3030 8881 | augmentum@outlook.dk