Healing

Healing er et effektivt værktøj, der har en positiv effekt på mange forskellige problemer, fysiske såvel som psykiske. Mange af de problemer vi går og slås med, skyldes ubalancer i vores energifelt i form af negative energier, der vedhæfter sig i forskellige former. Igennem healingen kan man fjerne disse negative energier og tilføre positiv energi i stedet.

Healingen foregår i et samarbejde med guider og hjælpere, både healerens såvel som klientens. Det er egentlig ikke healeren, der udfører healingen. Healeren stiller sig blot til rådighed som kanal for den universelle energi, guider, hjælpere, eller hvad man ønsker at kalde "kilden".

For at være så ren en kanal som muligt i forbindelse med healingen, arbejder healeren med ændrede bevidsthedstilstande over i en trancetilstand. Hvor "dybt" healeren går afhænger af klienten, og energierne på tidspunktet hvor healingen udføres.
 
Jack Eckhart Langelund laver både spirituel healing og trancehealing. Book en tid direkte hos Jack på telefon 20301243.
Augmentum - Center for velvære og personlig udvikling | CVR: 18629798 | Ahlgade 3F, 4300 Holbæk  | Tlf.: 3030 8881 | augmentum@outlook.dk