Zoneterapi

Hvad er zoneterapi og hvordan virker det? Her er en beskrivelse af en unik alternativ behandlingsform:

Zoneterapi er en meget gammel behandlingsform der oprindeligt stammer fra østen, her anvendes den med stor effekt indenfor den lægelige verden. I vores vestlige verden har vi taget zoneterapien positivt til os som en del af den alternative behandling. Den er anerkendt indenfor sundhedssystemet, hvor der gives tilskud.

Reflekszonerne på fødderne kan stimuleres ved lette tryk og via nervebaner er der forbindelse til kroppens fysiske dele. Dermed kan zoneterapi virke meget bredt, der kan skabes balance på flere planer både fysisk og psykisk.
 
Zoneterapien har indvirkning på kroppens meridianbaner - de kendes også indenfor akupunktur. Meridianbanerne er vores livsenergi, der strømmer gennem kroppen, og ved blokeringer i disse baner kan der opstå kropslige symptomer, der kan påvirke os i det daglige. På denne måde bliver en zoneterapi behandling holistisk.

Jeg behandler og ser dig som det hele menneske og i mine behandlinger bruger jeg min store erfaring indenfor kosttilskud, homøopati, kost og ernæring.
 
Jeg anvender min gode intuition og mine blide healende hænder til at skabe balance og vitalitet i kroppens systemer.

Ønsker du at blive kvit med dine kropslige ubalancer?

Jeg hjælper dig på rette vej.

Zoneterapi kan afhjælpe på mange symptomer bl.a:

Allergier/høfeber
Eksemer/ hudlidelser
Fordøjelsesproblemer
Depression
Stress
Smerter
Hormonelle forstyrrelser
Fertilitetsproblemer
Graviditets gener
Forberedelse af kroppen til en kommende fødsel
Igangsættelse af fødsel
Zoneterapi kan også anvendes til velvære og forebyggelse

Zoneterapi er meget effektivt til babyer og børn. Der rettes hurtig op på symptomerne og allerede efter 2. behandling ses tydelig bedring hvor de bliver symptomfri. Jeg har stor erfaring med at behandle børn, hvor jeg oftest behandler dem for fordøjelsesproblemer, mellemørebetændelse, nakke og ryg problematikker og generelt dårligt immunforsvar.
 
Bestil tid hos Zoneterapeut Kamille S.Kaurholst på telefon 28911850.
Augmentum - Center for velvære og personlig udvikling | CVR: 18629798 | Ahlgade 3F, 4300 Holbæk  | Tlf.: 3030 8881 | augmentum@outlook.dk